Direktlänk till inlägg 27 februari 2014
6 kycklingfiléer
3 dl grädde
2 dl créme fraiche
0,75 dl soya
1 tsk sambal oelek
2 st vitlöksklyftor
1 burk hela champinjoner
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. Släng på champinjonerna.
Vispa ihop resten av ingredienserna i en bunke (pressa ner vitlöken) och häll över kycklingen.
Grädda i 175 grader i ca 1 timme.
Snabbt och lätt, färdigbrett ;-)
Ja man är väl inte mer än människa. Jag är ändå stolt över mig själv för jag har varit duktig ett väldigt långt tag men igår sprack det. Jag skulle på en fest skulle man kunna säga. Jag hade bestämt mig innan att jag ska vara mätt när jag kommer ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
|||||
|