Direktlänk till inlägg 4 februari 2014
Idag kom jag på ett eget recept. Tänkte dela med mig, men eftersom jag "hoftade" i ingredienser så blir det på ett ungefär nu.
Ett paket sjögräsnudlar (300g)
280 G bacon (jag köpte färdigtärnat så två såna förpackningar)
En halv ganska stor lök
En halv gul paprika
En hel grön paprika
Ca 3-4 dl vispgrädde 40%
Några klickar créme fraiche, kanske 1-1,5 dl.
Svartpeppar efter smak
Ädelost efter smak
Först stekte jag bacon och lök. Sen i med paprika en stund, i med grädde, créme fraiche och osten. Kryddade på med svartpeppar och smakade av. Lät det puttra en stund och sedan "slängde" jag i sjögräsnudlar och arbetade in det i såsen tills allt blev varmt och.... Tadaaa KLART! :-)
Det blev ganska mycket sås men om man inte gillar det så är det bara minska ner på tex grädden.
Ja man är väl inte mer än människa. Jag är ändå stolt över mig själv för jag har varit duktig ett väldigt långt tag men igår sprack det. Jag skulle på en fest skulle man kunna säga. Jag hade bestämt mig innan att jag ska vara mätt när jag kommer ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
|||||
|